Onderhoud

Algemeen
 
Schoenen hebben het zwaar.
Ga maar na: elke dag bewegen door weer en wind, door modder en regen, met warme en koude voeten, daar krijg je als natuurproduct steeds weer een opdoffer van. Tot overmaat van ramp zetten wij onze natte schoenen 's avonds bij de kachel om te drogen!
 
Gemiddeld heeft een Nederlander ongeveer tien paar schoenen in de kast staan. Varierend van comfortabel tot passend in het laatste modebeeld. De nieuwste materialen en kleuren die we tegenwoordig in het schoeisel tegenkomen vragen om veel aandacht, terwijl het verzorgen van onze schoenen juist een stiefkindje is geworden. Toch heeft u meer en langer plezier van u schoenen als u ze goed verzorgt.
 
 
Dagelijkse verzorging
 
Collonil levert voor elk materiaal en voor elke kleur de juiste verzorgings- en reinigingsmiddelen. De cremes en sprays zijn geschikt voor lakleer, nubuck, Gore-Tex, slangenleer of "gewoon"gladleer. Als u lang plezier van u schoenen wilt hebben en houden verzorgt u ze dagelijks. Dat begint al bij het aantrekken en bewaren ervan. Schoenen blijven beter in model als u een schoenlepel gebruikt om ze aan te trekken en de schoenen 's avonds opruimt met een schoenspanner erin. Voor uw mooie laarzen geldt vanzelfsprekend dat u ze wegzet of hangt met een laarzenspanner.
 
Regelmatig poetsen voedt het leer, waardoor het soepel blijft. Als u hiervoor een creme inde juiste kleur gebruikt behoudt u bovendien de kleur en glans van uw schoenen. Als u uw schoenen, zeker in de natte periodes van het jaar, goed inspuit met een waterafstotend middel, voorkomt u dat ze door en door nat worden. mochten uw schoenen desondanks toch vochtig geworden zijn, dan kunt u ze het beste laten drogen in een goed geventileerde ruimte met behulp van houten of cederhouten schoenspanners.
 
Roovers modeschoenen heeft een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen, inlegzooltjes, veters e.d. voor u in het assortiment.
Ook voor u schoenreparaties kunt u bij ons terecht.
 
 
 
Roovers Modeschoenen Facebook
 
Roovers Modeschoenen
Markt 25
4841 AA Prinsenbeek
Telefoon: 076 - 541 26 44
E-mail: info@rooversschoenen.nl
Website: www.rooversschoenen.nl
Openingstijden: maandag: 13.00 - 18.00 uur
di t/m do: 9.00 - 18.00 uur, vrijdag: 9.00 - 20:00 uur
zaterdag: 9.00 uur - 17.00 uur